Éves zárás

Zárási könyvelési munkálatok díja

Az egyéni vállalkozók esetében + 1 havi könyvelési díj kerül felszámításra.

A zárási könyvelési díj tartalmazza: az egyéni vállalkozó év végi zárási teendőinek ellátását, éves bevallásának, valamint helyi iparűzési adóbevallásának elkészítését.

Társas vállalkozások esetében kétféleképpen kerül meghatározásra, a zárási munkáktól függően

  • A mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló készítésére kötelezett vállalkozások esetében + 1 havi könyvelési díj kerül felszámításra. A vállalási díj tartalmazza az év végi zárási teendőket, az éves mikrogazdálkodói beszámoló, a társasági adóbevallás, és iparűzési adóbevallás elkészítését.
  • Az éves beszámoló vagy egyszerűsített éves beszámoló készítésére kötelezett vállalkozások esetében + 1 havi könyvelési díj, de minimum 50.000 Ft könyvelési díj kerül felszámításra.  A vállalási díj tartalmazza az év végi zárási teendőket, az éves beszámoló, kiegészítő jelentés, a társasági adóbevallás, és iparűzési adóbevallás elkészítését.

Zárási bérszámfejtési munkálatok díja

A zárási bérszámfejtési munkálatokért + 1 havi bérszámfejtési díjat számítunk fel. A zárási bérszámfejtési munkálatok az év végi igazolások és következő évi nyilatkozatok elkészítését jelenti.